✟ Soeske fan Lycan

virtuaalihevonen | fictional horse

FLA2

Photo provided by Stal Okkema
Horse on it has no affiliation with the fictional information shown on this page!


VH13-040-0626

Nimi: Soeske fan Lycan
Kutsumanimi: Soeske
Syntymäpäivä: 23.09.2012

Sukupuoli: tamma
Säkäkorkeus: 164 cm
Väri: musta
Rotu: friisiläishevonen

Painotus: kouluratsastusratsastus
Taso: vaativa B

Omistaja: Terhi VRL-01403

Sukupolvet: 3
Isä: Koendert fan Lycan FLA3
Emä: Suster fan Lycan FLA3


Palkinnot

FLA2 - 22.02.2020
16 + 20 + 9 = 45p.


Ominaisuuspisteet

virtuaalihevoset.net/virtuaalihevoset/hevonen/VH13-040-0626/porrastetut


Sukutaulu

Isälinja: Koendert fan Lycan - Kasper fan Lycan - Kryst fan Maart
Emälinja: Suster fan Lycan - Sieuke fan Lycan - Sine fan Maart

3-polvinen sukutaulu


Jälkeläiset

19.10.2012 - ori - Wieger fan Lycan - FLA2


Valmennukset

17.11.2019 kouluratsastus © VRL-10878

Sen lisäksi että asetus ja taivutus tuli olla, täytyi myös hevosen ulkokyljen kantaa eli ulkotakajalan olla siellä polkevana elementtinä. Soeske oli aluksi etupainoinen ja ratsastajakin mainitsi vahvuuden tunteesta edessä. Ratsastaja siirsi huomiota sisäohjan kevyeen nostamiseen sekä ulkopohkeeseen yhtäaikaa, mikä sai Soesken parantamaan ryhtiään. Kun varsinainen valmennus alkoi, jäimme edelleen niille ympyröille.

"Ulkopohje! Liikaa takana! Siirrä ETEEN!" valmentajani puhkui pelottavaan äänensävyyn. Soeske liikkui piruetin loppupuolella osittain kahdella uralla, mikä johtui tosiaan minun liian voimakkaasta ulkopohkeesta. Soeske liikkuu hienosti, minkä vuoksi minun ei tarvitse liioitella mitään apujani. Jostain kumman syystä niin vain tuuppaa tapahtumaan melko helposti. Istuntani puolesta suoriuduimme kuitenkin hyvin eikä valmentajan tarvinnut sanoa siitä kertaakaan. "Eli nyt lähe tekemään vielä kerran. Siis periaatteessa mitään muuta ongelmaa teillä ei ole muuta kuin sun liian voimakkaat avut tietyissä kohdissa. Soeske on hevonen, jota pystyy ohjaamaan pienillä avuilla. Mitä enemmän voimaa käytät, sitä enemmän Soeske tekee ja se ei ole aina hyvä juttu".

Kaksi viimeistä piruettia olivat puhtaita. Minä kiitin kaikkia ylimpiä voimia, että saimme kuin saimmekin tämän valmennuksen lopuksi hyvät suoritukset tehtyä. Valmentaja reagoi viimeiseen piruettiin olemalla täysin hiljaa ensimmäistä kertaa koko valmennuksen aikana. Kuudenkympin hujakoilla pyörivä topakka hevosnainen vain tyytyi nyökyttelemään tyytyväisenä. "Ok, voit aloittaa loppuverryttelyt. Keskity rentouteen. Se kulkee tosi hyvin nyt, älä vaadi siltä liikaa".


Khimaira-linja | Muut jalostusorit | Siitostammat | Friisiläiskasvatus | Hall of Fame | Muistoissa | Etusivu

Khimaira Stud on virtuaalitalli! Päivitetty viimeksi 10/2021