Geralt fan Khim

virtuaalihevonen | a SIM-game horse

KTK-II, FV1

Photos provided by Stal Okkema
Horse on them has no affiliation with the fictional information shown on this page!


VH20-040-0031

Nimi: Geralt fan Khim
Kutsumanimi: Geralt
Syntymäpäivä: 10.04.2020
3-vuotias: 01.05.2020

Sukupuoli: ori
Säkäkorkeus: 167 cm
Väri: musta
Rotu: friisiläishevonen

Painotus: valjakkoajo
Taso: vaikea (kouluratsastus: helppo A)

Omistaja: Terhi VRL-01403

Sukupolvet: 4
Isä: Falcon fan Khim KTK-I, FV2
Emä: Daisy fan Khim KTK-III, FV2


Geraltin luonne on puhdasta kultaa, sen rakenne ja liikkeet ovat upeat ja kaiken huipuksi sen suku on poikkeuksellisen laadukas. Tämä ori on mielestäni yksi parhaista friisiläisistä ikinä ja olen erittäin onnekas, että olen saanut kasvattaa näin hienon hevosen.

Tämä ori on ollut jo pienestä pitäen hyvin utelias, rohkea ja luottavainen. Geralt oppii nopeasti ja sen kouluttaminen on helppoa, koska sillä on suorastaan palveluskoiramainen pyrkimys miellyttää. Täydellinen se ei toki ole, vaan Geralt on sellaisella tapaa herkkä, että sen kanssa pitää olla tavallista paremmin tietoinen omasta mielialastaan ja käytöksestään. Jos on esimerkiksi huolestunut tai kiukkuinen, on parempi jättää Geraltin käsittely jollekin toiselle, vaikka omasta mielestä ei antaisikaan kyseisen mielialan vaikuttaa käytökseensä.

Geralt on sekä ratsu- että ajokoulutettu ja se on erittäin hyvä kouluratsu, mutta erinomainen valjakkohevonen. Olen satavarma, että sen kanssa päästään kilpailemaan korkeimmalla tasolla valjakkoajossa, jonka lisäksi sillä voi olla vielä suuremmat mahdollisuudet menestyä show driving -kilpailuissa. Geralt on saanut myös näyttelykoulutusta ja vaikuttaa todella nauttivan esiintymisestä.


Palkinnot

FV2 - 12.04.2020
2 + 5 + 1 + 2 + 18 = 28p.

FV1 - 28.04.2020
1 + 1 + 3 + 1 + 25 = 31p.
KTK-II - 31.05.2020
19 + 18 + 17 + 18 = 72p.


Ominaisuuspisteet

Valjakkoajo: taso 6, 2867.5p.
Kuuliaisuus ja luonne: 1256.75p.
Tarkkuus ja ketteryys: 1610.75

Kilpailee myös kouluratsastuksessa (sijoitukset)


Sukutaulu

i. Falcon fan Khim
KTK-I, FV2
e. Daisy fan Khim
KTK-III, FV2
ii. Albert fan Khim
KTK-II
ie. Clara fan Khim
KTK-III
ei. Berend fan Khim
KTK-II
ee. Annie fan Khim
KTK-II

Isälinja: Falcon fan Khim - Albert fan Khim - Jelmer fan Khim - Feiko fan Bleom
Emälinja: Daisy fan Khim - Annie fan Khim - Jenni fan Khim - Florina fan Bleom

4-polvinen sukutaulu


KRJ-sijoitukset, 0 kpl


Päiväkirja

Varsa-arvostelu 12.04.2020

Pienellä Geralt-pojalla oli edessään seikkailu. Sen kanssa on harjoiteltu trailerissa matkustamista ja tänään se pääsi ensimmäistä kertaa tutustumaan ihan vieraaseen paikkaan. Se oli nimittäin ilmoitettu Friisiläishevosyhdistyksen varsa-arvosteluun, jossa myös Geraltin vanhemmat on palkittu nuorena.

Geralt astui rohkeasti traileriin Daisy-emänsä perässä ja pysyi rauhallisena koko matkan ajan. Perille päästyämme se tuli reippaasti ulos ja sitten jähmettyi kuin ajatellen, että hetkinen, tämähän on ihan outo paikka! Tätä ei kuitenkaan kestänyt kauan, kun jo hetken päästä se oli tuttuun tapaansa menossa tutkimaan maailmaa.

Siirryimme hyvin hoidetulle hiekkakentälle, kun oli meidän vuoro. Geralt ei malttanut seisoa aloillaan, mutta irti päästämisen jälkeen se pysytteli Daisyn vierellä ja tuomarien oli helppo tarkastella sen kävelyä. Sitten pienellä oripojalla välähti: riimunaru on irroitettu ja kenttä on suuri! Rohkea poika kun on kyseessä, ei kohta näkynyt muuta kuin sinne tänne pomppiva musta täplä. Katsoin järkyttyneenä sen perään, mutta onneksi tuomarit olivat tottuneet tähän ja odottivat kärsivällisesti.

Jonkin aikaa ilakoituaan Geralt malttoi vihdoinkin palata emänsä vierelle, mutta ei se malttanut edes ravata nätisti. Käynnistä se sai huimat pisteet, mutta ravista huonot, vaikka oikeasti sillä on todella hieno ravi. Mutta kun ei suostu näyttämään parastaan tuomareille, niin minkäs teet. Kaikesta huolimatta tuomarit kehuivat Geraltia erittäin lupaavaksi ja suosittelivat, että se tuodaan uudestaan näytille sitten, kun on vähän vanhempi.


Jalostusorit | Siitostammat | Friisiläiskasvatus | Khimaira-linja | Hall of Fame | Etusivu

Khimaira Stud on virtuaalitalli! Päivitetty viimeksi 07/2020