✟ Krine fan Lycan

virtuaalihevonen | fictional horse

FLA2

Photo provided by Stal Okkema
Horse on it has no affiliation with the fictional information shown on this page!


VH13-040-0614

Nimi: Krine fan Lycan
Kutsumanimi: Krine
Syntymäpäivä: 08.09.2012

Sukupuoli: ori
Säkäkorkeus: 164 cm
Väri: musta
Rotu: friisiläishevonen

Painotus: valjakkoajoratsastus
Taso: vaativa

Omistaja: Terhi VRL-01403

Sukupolvet: 3
Isä: Kerst fan Lycan FLA3
Emä: Aalmoet fan Lycan FLA3


Palkinnot

FLA2 - 06.01.2020
16 + 20 + 9 = 45p.


Ominaisuuspisteet

virtuaalihevoset.net/virtuaalihevoset/hevonen/VH13-040-0614/porrastetut


Sukutaulu

Isälinja: Kerst fan Lycan - Koert fan Lycan - Killiaen fan Wanner
Emälinja: Aalmoet fan Lycan - Aaltke fan Lycan - Agatha fan Wanner

3-polvinen sukutaulu


Jälkeläiset

24.10.2012 - ori - Keimpe fan Lycan - FLA2


Päiväkirja

05.01.2020 © VRL-10878

Olin tänään päättänyt lähteä Krinen kanssa maastoon pyörähtämään vaunujen kera. Alkulenkki oli mennyt lähinnä siihen, että sain orin etenemään jota kuinkin turvallisessa vauhdissa. Krinellä oli aina meno päällä eikä se meinannut luopua tästä ajatuksesta sitten millään.

Olin saapunut tallin läheisyydessä olevalle radalle, joka simuloi kestävyyskokeen esteosuutta. Sieltä löytyi paljon erilaisia tiukkoja käännöksiä sisältäviä esteitä. Tarjolla oli melko perusesteitä tasaisella maalla, mutta myös muutama vaativampi kaltevalla tasolla. Koska sää oli hyvä ja turvallinen päätin ottaa muutaman esteen tähän maastoretkemme keskivaiheille. Krine oli tästä onnessaan. Se on sen verran utelias hevospersoona, että kaikki sen mieltä stimuloivat asiat otetaan ilolla vastaan. Toisinaan jopa liian suurella ilolla. Tällä kertaa olin saanut orin kuulolle jo alkulenkistä, minkä vuoksi se ei lähtenyt pyyhältämään omia menojaan esteitä suorittaessamme. Vaativampia esteitä en voinut ottaa enkä myöskään edetä kuin lähinnä käynnissä, koska meiltä puuttui groomi.

Muutaman käännöksen jälkeen päätin jatkaa matkaani vielä tutulle jäähdyttelyreitille, joka oli kovassa käytössä silloin, kun oikeasti olimme treenaamassa valjakkoajon maratonia. Krinelle tämä reitti oli varsin tuttu ja kun se oli kohtalaisen rauhallisella tuulella, saatoin itsekin jo hieman nauttia metsän tarjoamista maisemista. Krine kulki toisinaan melko löysälläkin ohjalla, mikä tietysti yleensä ei ollut tapaistani. Tämä metsätie oli kuitenkin kaukana asutuksesta sekä autoteistä, minkä vuoksi saatoin antaa Krinen kulkea hetken rennolla ja pitkällä kaulalla eteenpäin.


Khimaira-linja | Muut jalostusorit | Siitostammat | Friisiläiskasvatus | Hall of Fame | Muistoissa | Etusivu

Khimaira Stud on virtuaalitalli! Päivitetty viimeksi 10/2021