✟ Ringje fan Lycan

virtuaalihevonen | fictional horse

FLA2

Photo provided by Stal Okkema
Horse on it has no affiliation with the fictional information shown on this page!


VH13-040-0622

Nimi: Ringje fan Lycan
Kutsumanimi: Ringje
Syntymäpäivä: 14.09.2012

Sukupuoli: tamma
Säkäkorkeus: 160 cm
Väri: musta
Rotu: friisiläishevonen

Painotus: valjakkoajoratsastus
Taso: vaativa

Omistaja: Terhi VRL-01403

Sukupolvet: 3
Isä: Renze fan Lycan FLA3
Emä: Roasje fan Lycan FLA3


Palkinnot

FLA2 - 17.11.2019
16 + 20 + 11 = 47p.


Ominaisuuspisteet

virtuaalihevoset.net/virtuaalihevoset/hevonen/VH13-040-0622/porrastetut


Sukutaulu

Isälinja: Renze fan Lycan - Renje fan Lycan - Reng fan Roenhaar
Emälinja: Roasje fan Lycan - Romkje fan Lycan - Ria fan Roenhaar

3-polvinen sukutaulu


Jälkeläiset

24.10.2012 - ori - Keimpe fan Lycan - FLA2


Valmennukset

15.11.2019 valjakkoajo © VRL-10878

Ringje on oikeasti ehkä maailman kuuliaisin tapaus. Se tekee työtä käskettyään ja mikäli siltä ei mitään pyydä seisoo se kunnon sotilaan elkein kaikilla neljällä jalallaan täydellisessä ryhdissä. Tämän lisäksi se on vielä korvansa kääntänyt aavistuksen takaviistoon, jotta se pystyy heti reagoimaan tarvittaviin apuihin, jotka ohjastaja sille mahdollisesti antaa. Tänään pääsimme Ringjen kanssa valvovan silmän alle ja tarkoituksena oli nimenomaan hioa tamman tarkkuutta keilojen parissa. Olimme ensin tehneet siirtymisiä vetreyttääkseni tuon hevosen, joka tuntui toimivan jälleen kerran pelkän ajatuksen voimalla. Ajopiiska oli oikeasti minun kädessäni vain muodon vuoksi. Jo yksi ainoa ääniapu ja tasainen tuntuma hevoseen edestä, niin Ringje toimi niin kuin piti.

Maneesiin oli meitä varten tehty pieni keilarata, josta löytyi aluksi helppoja tehtäviä. Tarkoitus oli ensimmäiset kierrokset ottaa ihan rauhassa ja edetä käynnissä. Minulla oli tänään käytössä vähän isommat nelipyöräiset kärryt. Aluksi minun oli vaikea hahmottaa missä kärryt menee ja kuinka paljon ne vievätkään tilaa. Meiltä meni ensimmäinen kierros siis siihen, kun minä mokailin harva se hetki. Ringje suoritti vain ohjeideni, jotka olivat aivan hanurista, mukaan. Seuraavalla kerralla saimme ohjeeksi tulla vielä rauhallisemmin ja minun tuli keskittyä siihen, että tähtään suoraan keilojen keskelle. Nyt meillä meni jo paremmin, ja sain luvan tulla jo ravissa. Ringje on niin helppo hevonen tähän hommaan, minkä vuoksi se pystyi taidokkaasti jopa pelastamaan muutaman tilanteen, jossa minä en ollut aivan hereillä.

Annoin tamman hetkeksi kulkea pitkällä ohjalla, kun valmentaja muutti keilarataa hieman vaikeammaksi. Nyt sinne otettiin mukaan kaarevaa uraa sekä yksi pujottelueste puomeista. Omasta mielestäni suoriuduimme kohtalaisen hyvin. Keilat olivat meille jo tuttuja, mutta puomitehtävässä minulla oli selvästi liian kovat ohjasavut. Ehkä minä jännitin hieman tuota tehtävää. Sain ohjeeksi myödätä heti, kun kädestä alkoi tulla liian vaativa. Missään nimessä en saanut lähteä lisää säätämään kädellä yhtään enempää vaan näissä tilanteissa piti juurikin antaa hieman enemmän periksi. Ringje nyt toimi molemmilla kerroilla parhaansa mukaan, mutta toisella kerralla minunkin osuuteni oli jo kohtalaisen hyvää.


Khimaira-linja | Muut jalostusorit | Siitostammat | Friisiläiskasvatus | Hall of Fame | Muistoissa | Etusivu

Khimaira Stud on virtuaalitalli! Päivitetty viimeksi 10/2021